Kundecase

Trekantområdet Danmark afholdt i juni 2020 topmødet ”Hva’ nu, Danmarks Produktionscentrum?” for 70 topledere fra industri og uddannelser samt borgmestrene i Trekantområdets syv kommuner.

Målet var at sætte gang i refleksioner om, hvordan industri og produktion kommer ud af coronakrisen.

Mødet blev tilrettelagt af Anja og Mia i tæt samarbejde med Trekantområdets sekretariat og tog bl.a. udgangspunkt i resultatet af en ny undersøgelse foretaget blandt områdets virksomheder.

Topmødets forløb

Deltagerne blev indledningsvis placeret i grupper og fik mulighed for at præsentere sig selv ganske kort.

Playmaker
Anja Weier Olesen og Mia Pallisgaard

Kunde
Trekantområdet Danmark

Sted
Kolding

Varighed
3 timer

Deltagere
70

Programmet skiftede dynamisk imellem fælles oplæg og gruppearbejde ved bordene. Midtvejs flyttede deltagerne til en ny gruppe og fik på den måde lejlighed til at sparre og netværke med flere af deltagerne.

I grupperne reflekterede deltagerne skiftevis individuelt og i fællesskab over såvel udfordringer som potentialer for virksomhederne i de kommende måneder og på længere sigt.

Til øvelserne var der udviklet særlige grafiske skabeloner, som deltagerne ved bordene satte deres post-its på. For at fastholde og synliggøre de prioriterede forslag for de andre deltagere skulle grupperne fotografere og dele skabelonerne i den digitale samarbejdsplatform Padlet.

Afslutningsvis blev pointerne fra de delte skabeloner samlet op af Trekantområdets næstformand ligesom den videre proces med at støtte erhvervslivet gennem bl.a. netværk, samarbejde og kompetenceudvikling blev understreget.

Skabelonerne, der blev brugt i forbindelse med gruppearbejdet, gav grobund for en god dialog ved bordene og gav os lige præcist det, vi havde behov for – at få deltagernes mange ord fæstnet på papir, så vi kunne identificere, hvilke overordnede tematikker og udfordringer, vi skulle fokusere på i det videre arbejde for at styrke industrien i Trekantområdet.

-

Lene Brommann Carøe, proceskonsulent

DSCF9607

Gør som 3.500 andre

Få insider-tips og værktøjer fra erfarne facilitatorer

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Værsgo!

Tilmeld dig her. Så har du min yndlings-energizer i indbakke om 3 minutter

...og en video om hvordan du bruger værktøjet.

Du tilmelder dig samtidigt til mit nyhedsbrev, som jeg sender ca 10 gange årligt + når der er særlige tilbud.
Du accepterer samtidigt min privatlivspolitik og du kan afmelde dig til enhver tid i bunden af nyhedsbrevet.
Privatlivspolitik

kompetencebingo-plade-2 copy