Kundecase

CA a-kasse tilbyder alle sine medlemmer (både ledige og medlemmer i job) gratis kurser i jobsøgning, ansøgning og cv, karriereplanlægning, LinkedIn, trivsel mm.  

Hidtil er kurserne blevet afviklet som fysiske arrangementer, men da CA besluttede at rykke dem alle ud som webinarer (onlinemøder), var der brug for at give de erfarne undervisere og karriererådgivere yderligere kompetencer til at også at skabe en involverende og faciliterende læringsform online.

På dette online webinarkursus, som foregik over to gange med små tre ugers mellemrum, introducerede Pernille deltagerne for de faciliteringsmetoder og -værktøjer, som er nødvendige, når undervisningen foregår online:

  • Skiftende læringsformer, der fastholder opmærksomhed og engagement
  • Virkemidler, der får dig ud over skærmen med personlighed
  • Variation i indhold og inddragelse af deltagerne

Playmaker
Pernille Bandholm Jacobsen

Kunde
CA Karrierepartner og a-kasse

Sted
Online

Varighed
2x3 timer

Deltagere
25

Som garvede karriererådgivere og undervisere er vi normalt svære at imponere, men det blev vi altså. For hvor tre timers onlinemøde normalt ville have drænet os totalt for energi, gjorde skiftene mellem de faciliterede læringsformer, at tiden fløj af sted. Sublim læring.

-

Sanne Juel, kursusleder

Kursusdagene blev afviklet skiftevis som undervisning i plenum, refleksion alene og sparring i mindre træningsgrupper (breakout rooms), hvor Pernille på skift ’kom på besøg’ hos grupperne.

Perioden imellem de to kursusdage blev brugt til at afprøve nogle af de nye færdigheder i praksis, så den anden kursusdag kunne bruges til at bygge flere færdigheder ovenpå.

Alle følte sig set, hørt og involveret på kurset. Pernille var tydelig både i sin kommunikation og som person. Et lille virkemiddel var bl.a. hendes bevidste valg af tøj. Nemlig en gul jakke, som gjorde hun var synlig, personlig og skilte sig positivt ud.

 

Desuden hendes eminente grafiske facilitering med tegninger. Let, legende og forståeligt.

-

Sanne Juel, kursusleder

DSCF9607

Gør som 3.500 andre

Få insider-tips og værktøjer fra erfarne facilitatorer

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Værsgo!

Tilmeld dig her. Så har du min yndlings-energizer i indbakke om 3 minutter

...og en video om hvordan du bruger værktøjet.

Du tilmelder dig samtidigt til mit nyhedsbrev, som jeg sender ca 10 gange årligt + når der er særlige tilbud.
Du accepterer samtidigt min privatlivspolitik og du kan afmelde dig til enhver tid i bunden af nyhedsbrevet.
Privatlivspolitik

kompetencebingo-plade-2 copy