fbpx

Et brag af en fætter-kusine fest

Når medarbejderstaben består af 100 løst tilknyttede undervisere, der har deres primære ansættelse andre steder, er der behov for at den årlige konference er et brag af en fætter-kusine fest: At underviserne oplever kollegaskab, et fagligt fællesskab og går ud ad døren med et energiboost, der holder helt til næste år.

2 års ensom kamp

Parternes Uddannelsesfællesskab (PUF) laver materialer og uddannelse til arbejdsmiljø- og MED-systemet i det offentlige Danmark.

Deres mange undervisere er ansat i deres respektive kommuner og regioner og underviser tit alene. De har derfor brug for fagligt fællesskab, kollegaskab og et energiboost på den årlige underviserkonference. Ikke mindst efter coronapandemien hvor de i to år har arbejdet isoleret, tilpasset sig skiftende restriktioner og eksperimentet med nye medier og undervisningsformater.

Playmaker
Mette Ullersted

Kunde
Parternes Uddannelsesfællesskab

Sted
Middelfart

Varighed
2 dage

Deltagere
100

Mette var en kæmpe hjælp til konferencen. Hun var virkeligt med til at løfte den. 

Hun bidrog med både energi og autoritet. Og det var meget, meget bedre end hvis vi f.eks havde fået en ’kendt fra fjernsynet’ til at binde det hele sammen. Fordi hun ved, hvad hun snakker om…

-

Jens Nørlem, Chefkonsulent

Oversætte erfaringer fra online til fysisk undervisning

Under pandemien foretog mange af underviserne digitale kvantespring: Gjorde sig nye erfaringer på rekordtid og lærte at bruge nye platforme og digitale muligheder, som også fremadrettet kan bruges til at gøre undervisning med fysisk fremmøde endnu bedre.

Derfor havde de bedt playmaker, Mette Ullersted om både at facilitere en erfaringsdeling og lave et oplæg om Playmakers vigtigste erfaringer fra onlineundervisningen, som bør forandre den måde, vi laver fysiske kurser på.

Og samtidigt faciliterede Mette konferencen med brug af metoder og faciliteringsgreb, der var så lette at oversætte, at deltagerne kunne gå hjem med rygsækken fuld af nye værktøjer og ideer, som de kan bruge i morgen.

Det, at Mette kommer med en solid erfaring med online undervisning fra deres egen virksomhed, giver en stor autoritet i rummet.

-

Jens Nørlem, Chefkonsulent

Fra forberedelse til troubleshooting

Mette tilrettelagde programmet sammen med PUF, og udarbejdede en drejebog. Hun fungerede som konferencier og teknisk og praktisk troubleshooter.

Hun koordinerede og forventningsafstemte desuden med de øvrige oplægsholdere forud for konferencen for at sikre, at deres oplæg blev koblet tæt til deltageres hverdag og praksis.

Vi oplevede samarbejdet som meget seriøst og grundigt i forberedelsen. Mette spurgte ind til alt det væsentlige på en meget relevant måde og var ’til stede’ i samtalen. Hun havde kontakten til oplægsholderne og overlod ikke noget til tilfældighederne.

Under selve konferencen blev vi internt udfordret af forskellige omstændigheder og her tog Mette yderligere over på opgaverne og tog ansvar for mere af koordinationen med konferecestedet end jeg havde forventet.

-

Jens Nørlem, Chefkonsulent

Skal vi sætte KAPOW på din konference? Ring!

Ring til os på
40 55 74 64
Skriv til os på
mail@playmakers.dk

Gør som 4.000 andre

Få insider-tips og værktøjer fra
erfarne facilitatorer

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik og accepterer samtidigt vores privatlivspolitik

Værsgo!

Tilmeld dig her. Så har du min yndlings-energizer i indbakke om 3 minutter

...og en video om hvordan du bruger værktøjet.

Du tilmelder dig samtidigt til mit nyhedsbrev, som jeg sender ca 10 gange årligt + når der er særlige tilbud.
Du accepterer samtidigt min privatlivspolitik og du kan afmelde dig til enhver tid i bunden af nyhedsbrevet.
Privatlivspolitik

kompetencebingo-plade-2 copy