Mød Mette Ullersted

Mette ejer og leder virksomheden Playmakers, som ud over to fuldtidsansatte administrative medarbejdere beskæftiger mere end 10 tilknyttede facilitatorer, der hver især driver hver sin egen virksomhed.

Hun er en eftertragtet facilitator, som brænder igennem med nærvær og autoritet på de helt store konferencer og årsmøder.

Når hun ikke udfolder sit mødeledertalent i praksis, er hun i fuld gang med at opdage og udvikle nye, interessante aspekter af facilitering og mødeledelse.

Mette underviser på flere af Playmakers kurser og uddannelser. Og det er hende, du møder på mange af Playmakers videokurser om onlinefacilitering og grafisk facilitering.

Baggrund

Siden hun startede Playmakers i 2010, har Mette udviklet sine egne faciliteringsværktøjer, en Toolbox med 107 metoder til at skabe engagement og ejerskab til processer i alverdens mødesammenhænge, og flere uddannelser i mødefacilitering og grafisk facilitering. Samtidig har hun opbygget et ry som en yderst professionel og kompetent facilitator med en farvestrålende personlighed og et smittende humør.

Mette har skrevet bogen Facilitering af onlinemøder sammen med Playmakers-kollega Katrine Kent. Bogen udkom midt i marts 2020, næsten uhyggelig perfekt timet med udbruddet af coronavirus, som betød, at stort set alle virksomheder fik et akut behov for at lede og mødes på skærmen. Bogen er derfor også oversat til engelsk.

Mette er uddannet dramaturg. Før hun etablerede sig som selvstændig facilitator, har hun undervist højskoleelever og pædagogstuderende og været udviklingskonsulent.

Personlighed

Mette er en vaskeægte iværksætter. Hun har blik for tendenser og muligheder og er ikke bange for at tage chancer. Hun deler generøst ud af sin viden og erfaringer og omgiver sig med dygtige samarbejdspartnere, ikke mindst gruppen af Playmakers-kolleger, som udgør et gensidigt udviklende fagligt fællesskab til stor fordel for kunder og samarbejdspartnere.

I øvrigt

Mette er 49 år og bor så langt ude i skoven uden for Vejle, at mobildækningen ikke når derud.

Mettes blogs

Ring til os på
40 55 74 64
Skriv til os på
mail@playmakers.dk
Paper-Plane

Gør som 3.500 andre

Få insider-tips og værktøjer fra erfarne facilitatorer

Tilmeld dig nyhedsbrevet