fbpx

Uddannelse i grafisk facilitering

Vil du gerne lære at bruge grafisk facilitering i dit virke som facilitator, mødeleder eller proceskonsulent, så tilbyder jeg forskellige typer af uddannelse.

Jeg har mange års erfaring med undervisning i grafisk facilitering, både som 2-dags kurser med flere deltagere, intro til grafisk facilitering internt i jeres organisation eller som online video kurser, hvor du selv kan uddanne dig hjemme i stuen, når du har tid og lyst.

Når du først har lært at bruge visualisering i din facilitering, vil du opleve, at du får en større gennemslagskraft og får nemmere ved at holde fokus til møderne, som du faciliterer.

Typer af uddannelse inden for grafisk facilitering

Jeg har gennem årerne undervist en lang række personer fra både store og små virksomheder i det offentlige og private erhverv. Jeg har opfundet forskellige uddannelsesmetoder, som kan tilpasses netop, den måde du ønsker at lære på.

2-dags kursus

På mit 2-dags kursus, som bliver afholdt i Vejle og København, lærer du alle de grundlæggende teknikker, figurer og ikoner til at bruge grafisk facilitering til processer, møder mm. Kurset foregår over 2 dage sammen med andre kursister. Du behøver ikke at kunne tegne for at deltage i kurset, og du vil komme hjem med konkrete værktøjer, som du kan bruge i praksis i din virksomhed.

Du kan læse mere om 2-dags kurser her 

 

Online uddannelse i grafisk facilitering

Hvis du ikke har den fornødne tid til at tage på kursus, har du også mulighed for at blive undervist derhjemme eller på kontoret, når du har tid. Jeg har udviklet et online kursus, så du kan tænde og slukke, når du har tid. Her kan du gense videoerne igen og igen, ind til du mestrer alle ikonerne og processerne, du vil lære.

Tilmeld dig her: 

Gør som 4.000 andre

Få insider-tips og værktøjer fra
erfarne facilitatorer

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik og accepterer samtidigt vores privatlivspolitik

Værsgo!

Tilmeld dig her. Så har du min yndlings-energizer i indbakke om 3 minutter

...og en video om hvordan du bruger værktøjet.

Du tilmelder dig samtidigt til mit nyhedsbrev, som jeg sender ca 10 gange årligt + når der er særlige tilbud.
Du accepterer samtidigt min privatlivspolitik og du kan afmelde dig til enhver tid i bunden af nyhedsbrevet.
Privatlivspolitik

kompetencebingo-plade-2 copy