fbpx

Mød Mathias Jakobsen

Mathias faciliterer især generative sessioner, dvs. processer, hvor I skaber noget nyt, og refleksionssessioner, hvor I stopper op og opnår helt nye indsigter. Derfor er det en fordel at have ham med, når man skal udforske og afprøve noget, der rækker ud over det velkendte, og samtidig ønsker at blive klogere på sig selv.

Han har den tilgang til udviklende processer, at I hele tiden dels må stoppe op og stille spørgsmål for at blive klar over de antagelser, som begrænser jer, og at I dels må være konstant skabende og sammensætte ting på nye måder.

På den måde tager I det næste skridt, uden at I kender hele ruten på forhånd. 

Det sværeste er ifølge Mathias at gøre noget, som om det var “for første gang”, hvis man allerede har gjort det tusindvis af gange. Det kræver både ny selvindsigt og personligt lederskab. 

Baggrund

Mathias har været selvstændig konsulent i over 15 år, heraf ni år i New York. Han har bl.a. arbejdet for det internationale konsulenthus SYPartners, som hjælper topledelser med at definere deres retning og formål, og for Hyper Island, som faciliterer digital transformation gennem en accelereret udforskende tilgang til læring. 

Mathias har undervist i design thinking og strategi på Parsons School of Design i New York. 

Han er cand.it. og har læst mikroøkonomi på London School of Economics. Mathias har også en fortid som spejder i 15 år og har lavet kurser for unge spejderledere. 

Personlighed

Mathias brænder for at se og mærke, når ting, som var låst fast, begynder at flytte sig, og der kommer energi og momentum.

Og mens kreativiteten er igangsætter, er det tålmodighed, som gør, at Mathias også får folk med helt i mål.  

Han sætter en ære i at skabe et trygt læringsrum, hvor alle har lyst til og mod til at bevæge sig ind på uvante områder.

I øvrigt

Mathias er 35 år og bor i København med sin hustru og deres tre børn. På listen over yndlingsting er at bage brød og bygge med lego.

Gør som 4.000 andre

Få insider-tips og værktøjer fra
erfarne facilitatorer

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik og accepterer samtidigt vores privatlivspolitik

Værsgo!

Tilmeld dig her. Så har du min yndlings-energizer i indbakke om 3 minutter

...og en video om hvordan du bruger værktøjet.

Du tilmelder dig samtidigt til mit nyhedsbrev, som jeg sender ca 10 gange årligt + når der er særlige tilbud.
Du accepterer samtidigt min privatlivspolitik og du kan afmelde dig til enhver tid i bunden af nyhedsbrevet.
Privatlivspolitik

kompetencebingo-plade-2 copy