Mød Anja Weier Olesen

Anja styrer jer igennem jeres proces med så lidt bureaukrati som muligt: Fra strategisnakken i bestyrelsen over processer, der involverer medarbejdere og interessenter, til implementering og opfølgning.

Og hun gør det også online: Når konferencen, seminaret eller temadagen skal foregå på afstand, sørger Anja for at tilrettelægge og facilitere et program, der leverer på såvel involvering som resultater.

Anja kan gøre i øvrigt tegne de vigtigste budskaber, så jeres fælles narrativ bliver klart og sammenhængende. Derfor er det også oplagt, at hun underviser på Playmakers’ kurser i grafisk facilitering.

Baggrund

Anja er cand.mag. i humanistisk kommunikation, har en lederuddannelse fra Kaospiloterne, en proceskonsulentuddannelse fra Attractor og en uddannelse i grafisk facilitering fra ProcesInk.

Hun er også uddannet hos The Flow Game.

Personlighed

Anja er typen, som aldrig hopper over, hvor gærdet er lavest. Hun går langt, for at processen – og især resultatet – skaber mening i hele organisationen og giver værdi i kerneopgaverne.

Hun er garant for, at processen og metoderne passer til netop jeres virkelighed, så I er sikre på, at resultatet får reel betydning.

I øvrigt

Anja er 47 år og bor i Højbjerg.

DSCF9607

Gør som 3.500 andre

Få insider-tips og værktøjer fra erfarne facilitatorer

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Værsgo!

Tilmeld dig her. Så har du min yndlings-energizer i indbakke om 3 minutter

...og en video om hvordan du bruger værktøjet.

Du tilmelder dig samtidigt til mit nyhedsbrev, som jeg sender ca 10 gange årligt + når der er særlige tilbud.
Du accepterer samtidigt min privatlivspolitik og du kan afmelde dig til enhver tid i bunden af nyhedsbrevet.
Privatlivspolitik

kompetencebingo-plade-2 copy