Kundecase

Energigiganten Vattenfalls medarbejdere arbejder i mange lande, og deres teams er derfor vant til onlinemøder og særligt under coronanedlukningen.

I perioden, hvor alle arbejdede hjemmefra, var der imidlertid brug for noget ekstra til at holde samarbejde og sammenhold ved lige. Projektadministrator Dorota Bernat Jensen fik hjælp af playmaker Christina Hemmingsen til at arrangere to heldagsarrangementer, som styrkede et stort projektteams fællesskabsfølelse og gav fornyet gejst.

Christina holdt os engagerede gennem hele mødet. Hun var forberedt på det uventede og fornemmede undervejs, hvad gruppen havde brug for.

-

Dorota Bernat Jensen, projektadministrator Vattenfall

Playmaker
Christina Hemmingsen

Kunde
Vattenfall

Sted
Online

Varighed
2x7 timer

Deltagere
Ca. 65

Sådan gjorde vi

Dorota og Christina planlagde dagene i tæt samarbejde. Og da der bl.a. skulle arbejdes i grupper, valgte de at introducere platformen Miro. Miro er et ”online whiteboard”, som netop kan bruges til gruppearbejde.

Som forberedelse fik deltagerne derfor tilsendt et link til en øvelse på Miro, som de skulle gennemføre dagen før mødet. På den måde var de på forhånd tunet ind på den teknologi, de skulle arbejde med på mødet.

Med til forberedelsen hørte også et konferencekit, som var sendt ud med posten, og som først måtte åbnes på dagen. Kittet indeholdt bl.a. et velkomstbrev fra chefen for projektet, en visuel skabelon, som skulle bruges under workshoppen, en snack og rekvisitter, som skulle bruges, når der blev taget billeder. Konferencekittet gjorde, at alle deltagerne følte sig inviterede og gav forventninger til dagen.

Programmet skiftede imellem gruppearbejde og plenum – og vigtige pauser til krop og hoved – så deltagerne kunne holde sig engageret fra start til slut. Og endnu vigtigere så de havde overskud til at investere noget af sig selv i at styrke fællesskabet i teamet. Bl.a. ved at tage billeder af udsigten fra deres frokost og dele den med hinanden.

Jeg blev bekræftet i, at det er en god idé at involvere en professionel til at facilitere i stedet for at forsøge at løse alting selv. Med Christina fik vi afprøvet Miro-samarbejdsplatformen på en legende måde, og på den måde indblik i en ny teknologi, som vi ellers ikke ville have fundet på at bruge.

-

Dorota Bernat Jensen, projektadministrator Vattenfall

DSCF9607

Gør som 3.500 andre

Få insider-tips og værktøjer fra erfarne facilitatorer

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Værsgo!

Tilmeld dig her. Så har du min yndlings-energizer i indbakke om 3 minutter

...og en video om hvordan du bruger værktøjet.

Du tilmelder dig samtidigt til mit nyhedsbrev, som jeg sender ca 10 gange årligt + når der er særlige tilbud.
Du accepterer samtidigt min privatlivspolitik og du kan afmelde dig til enhver tid i bunden af nyhedsbrevet.
Privatlivspolitik

kompetencebingo-plade-2 copy